Adobe-kedvezmény a diákoknak Magyarországon? (Photoshop, Premiere Pro stb. )
Létezik kedvezmény a diákigazolvánnyal rendelkező magyar diákoknak (gimnazista vagyok, novemberben 18 éves) az Adobe Creative Cloud összes alkalmazásának vásárlásakor? (Például az Office 365 is letölthető ingyenesen a diákok és tanárok számára, ha regisztrálnak az adott oldalon.)
A hivatalos oldalon van erre utalás, de valahogy nem találom annak módját, hogy ezt igénybe vegyem/vehetem.
Elvileg már van, de sehol nem találom a konkrét oldalt, ahol ezt igénybe lehet venni. :)
www.adobe.com/hu/creativecloud/plans.html?promoid=KTDZX
Kérdező: az általad mutatott oldalon van egy "Diákok és tanárok" pont:
"Diákok és tanárok, legalább 60% megtakarítható a Creative Cloud összes alkalmazása árából.
Diákok és tanárok, speciális áron szerezhetik be a Creative Cloud-alkalmazások és -szolgáltatások teljes készletét. Vagy kezdjenek a Fotós csomaggal, amely asztali gépük és mobileszközeik szoros integrációját biztosítja, hogy bárhol elkészíthessék legjobb alkotásaikat.
További tudnivalók ›"
ahonnan el lehet navigálni ide:
De ha beírod a keresőbe:
megtalálhatod az igénylés menetét:
Arra az oldalra el is jutottam, de nem kezdek vele semmit, leírja a rizsát… Viszont a válasz második felét nagyon szépen köszönöm! :)
Esetleg valaki még?
Kaptam egy nem priivát tartalmú privát üzenetet - idézem:
"Amit elküldtél oldalt (megrendelés teljesítése), ott kérnek kódot, amit kaptam, és azt hogyan?
Ha már van próbaverziód, átválthatod fizetett változatra:
"Tehát először vásárolok 1 évre egy fotóscsomagot, és annak a kódját adom ott meg, és így jár a kedvezmény? Ez a kódos dolog hogyan van pontosan?"
Le van írva a #3-as hozzászólásban említett oldalon: igényelni kell, ezért kapsz egy kódot, amit később felhasználhatsz:
"Akkor ez tényleg elérhető Magyarországon, csak nincs úgy a képünkbe tolva, mint pl. az Office?"
A Microsoft Office ingyen jár, mivel a kormány és a Microsoft megállapodott.
Az Adobe meg "csak" kedvezményt ad, saját elhatározásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!