MI AZ A FATAL ERROR?
Ha számít akkor itt a konfig:
Alaplap: ASUS Rog Strix B360.G Gaming
Proci: Intel Core I5-9400-F
VGA: NVIDIA Quadro-4000
Nos a tegnapi napon (2019.06.27) sikeresen megoldotta minden problémát a géppel kapcsolatban(vagyis azt hittem)
Amikor újraindítom, hogy felrakjam a DRIVER-eket akkor sikere4sen jött még 1 hiba
Méghozzá az, hogy nem enged belépni a BIOS-ba
Hiába nyomom az F2-őt vagy a DELETE gombot..semmi!! :(
Utána pedig előjön a AMERICAN MEGATRENDS és lent kiyrja, hogy: Chassis intrude Please check your system
Fatal Error
Esetleg tanács/ötlet/vagy bármi ami tudna segíteni ?? Ha az van garis a lap szval szétszedni vagy olyat csinálni vele ami annak elvesztését vonza maga után, kérlek hanyagoljuk
Ez 1 összerakott gép
Amit újonnan raktam bele kb 4 nappal ezelőtt: új alaplap (fent olvasható) új proci(szintén fent) 16gb ddr4 2666MHz ram(2x8) és persze 1 új gépház
Alábbi gondok azok a: cpu fan error)szerencsétlen voltam de megoldottam) meg USB 3.0 és a többi csatlakozó használhatatlansága ami DRIVER-ek hiánya miatt lépett fel de azt szerettem volna megoldani amikor megszopatott a rendszer
Esetleg még annyi, hogy mivel blokkolta a 3.0-kat igy külső optikai meghajtóról azaz lemezről lett felrakva a rendszer
DE csak az után jött a FATAL ERROR hogy a rendszertelepítés után reseteltem a gépet
Elemcsere, hogy lehet ha 3 napos a lap??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!