V3en0om kérdése:
ARK: Szurvival Evolved fatal error? :/
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, h elindítom a játékot (eredeti, steames), elindul de miután a játék fut kb egy perce mindig kidobja egy ablakban, hogy fatal error, és leáll a játék! A vicc, hogy ezt az első pár alkalommal nem csinálta és már van 36 órám a játékban, most viszont nem tudok így játszani vele. Ja és a fatal errorhoz mindig mást ír ki, hogy miért áll le, egyszer textúra fájlt nem talál a játék, egyszer valami shooter fájlt... A pc-m most lett frissen újra rakva win10-zel, minden drivert telepítettem, a szükséges programokat a játék első indítása előtt automatikusan telepítette a steam. A gépem nem hiszem, hogy gyenge lenne hozzá, kezdve azzal, hogy már játszottam rajta és akkor ment, egyébként nvidia geforce gt 1030 2 gb, intel i7 4770 quad core 3,6 ghz 8 gb rammal. Ha valaki esetleg tudja a megoldást a problémámra és tud nekem segíteni azt megköszönném! :D2018. júl. 20. 11:50
1/2 DjImipapa válasza:
Steam fiókodban ellenőrizd le a játék filé-ket....
2/2 anonim válasza:
Ugyan ez van Nekem is. 104 óra van a játékban és egyszerüen mostmár ledobál. Sikerült valami megoldást találnod rá ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!