Van valami megoldás? Sziasztok nemrég ellopták a steam account-mat amiben meg vettem a PUBG-t azt azlenne a probléma hogy aki ellopta az cheat-elt benne és VAC kitiltást kaptam amikor belépek a játékba steam banned-et ír
Nem hiszem. A VAC ban az elkövetés tényéért jár, nem azért hogy ki csinálta. Ha a tesódnak vagy haverodnak adod oda a fiókot és ő csal, azért is te vagy a felelős és ugyanúgy az önszántadon kívül történik a csalás, mint amikor egy idegen teszi.
Plusz a PUBG nem is Valve játék, nekik hiába írsz hogy nem jogos a ban. Akit jogosan bannolnak is leáll velük levelezni meg könyörögni hogy oldják fel, és világosan leírják a súgóban, hogy a support nem távolít el VAC ban-t.
"A VAC-kitiltások véglegesek, nem vitathatók, és a Steam Támogatás nem tudja eltávolítani azokat.
Ha egy VAC-kitiltásról kiderül, hogy helytelenül került kiosztásra, automatikusan eltávolításra fog kerülni."
Rád az utolsó mondat nem tartozik, mivel nem bug volt a bannolás, hanem jogos.
Hát, nem tudom, ha a kitiltás ténye dokumentált, márpedig kell hogy legyen egy lezárt ticketnek róla a supportnál, akkor nyithatsz egy új account lopásos panaszt az előbbire hivatkozva, amiben leírod, hogy a csalás idején az accod el volt lopva.
Hogy működik-e? Fingom sincs. De mivel a VAC feloldásra vonatkozó szabályzás, mint az első írja, elég konkrét, ezzel talán legalább azt elkerülöd, hogy olvasatlanul töröljék az üzeneted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!