BIOS probléma, megoldás keresés?
Először is... UEFI vagy BIOS frissítésnél megeshet, hogy a frissítés sikerült, csak a beállítások változtak, és ezeket törölni kell.
Ha kiveszed belőle a CMOS elemecskét(ehhez szét kell kapni), akkor néhány perc után (mondjuk 10) törlődik a CMOS.
Vagy reset gomb, vagy reset jumper, de az elem általában működik.
Ha tényleg elcsesződött, akkor meg.... hát vidd el a Lenovo-nak vagy szervizbe.
Ha önhibádon kívül volt a gond, (a BIOS vagy a tool szar), akkor lehet, hogy ingyen javítják.
A PC architektúra iszonyúan régi és buta. Egy modern mobiltelefon esetén pl fastboot-tal kb bármit lehet debrick-elni...
PC esetén messze nem így van sajnos. Utánanéztem, és nem találtam a lenovokhoz ilyen backup-dolgokat.
Remélem mások okosabbak...
Sajnos kénytelen voltam frissíteni mert az USBről a boot nem működött az eredeti BIOS verzióval. Emiatt csináltam és minden rendben volt, áram alatt csináltam. Újraindítás után elkezdte majd kidobott egy hibaüzenetett és azóta csak a LED világít de az szépen 😁😁🤣🤣
A gond az hogy anyósomé és emiatt Damoklész kardja lebeg a fejem felett 😊😊 muszály leszek valahogy életre kelteni 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!