Windows Movie Makernél A hiba egy új videót belerakok a sávban ahol a videókat lehet vágni, vagy kettévágom a videót ilyenkor az első mp-nél a videó majd nem teljesen fekete lesz aztán eltűnik és megy a videó tovább hiba nélkül mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
szóval ha össze vágok egy mondjuk 15 elemből álló videót,abból kb 5 nél jelentkezik a hiba lementés után,hogy amikor átvált az újvideóra vagy amit éppen ketté vágtam,teljes feketeségben jelenik meg a videó max pár pixel látszik belőle foltokban maximum 1 másodpercig tart eza jelenség utána végig megy a videó hiba nélkül. utána jön a következő az mondjuk jó és utána megint jön egy rossz véletlen szerűen. Az alap videók hibátlanok szóval azzal nincs baj illetve több eszközről is használok videókat pl telefon kamera és mind kettőnél előfordul ez a hiba. Elégé rontja a össze vágott videó minőségét ezek a fekete megjelenések. A programot is újra telepitettem már az sem segített.Ez a hiba a lementett videóban is benne marad illetve a vágás során is jelen van .2019. jún. 9. 22:39
1/1 anonim válasza:
Véleményem szerint az említett progi eléggé kezdetleges. Ezek szerint nincs felkészítve ilyenre. Ez azért van mert ha a két videó más-más kodekkel van kódolva akkor a progi ezt nem kezeli helyesen. Próbálj másik szoftvert. Én AvideMux-ot szoktam használni. Akárhány videót vágok össze nincs pixelesedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!