Van a Mac-en Word, PowerPoint, Exel?
Van Open Office és Libreoffice is Mac-ra és PC-re is..!
Microsoft office-t jobb elkerülni mint a heroint.
:-) A nem Mac is "normál laptop", nagy általánosságban a Mac-es Office verzió és a Windows-os úgy ahogy kompatibilisek, a PP-tal lesz a legkevesebb problémád.
Ami különbség biztosan van: Mac-es Office-on nincs magyar nyelvi támogatás (legalább is komolytalan), a Windows-os verzióban lévő helyesírás- és nyelvhelyesség ellenőrző részt külön meg kell venni (vagy a nyers szöveget megírod bármiben, és csak a tördelését csinálod meg az Office-ban).
Alapból ahogy a Windows-on is, nincs Office, ha az oktatási verzió 365-ös, akkor az amúgy Mac-re is letölthető és használható ugyanolyan feltételekkel (és nem is rossz amúgy).
Ha csak alap dokumentumokat csinálsz, akkor amúgy a LibreOffice tökéletesen elég, és elég jó az Office kompatibilitása, de akár kipróbálhatod a macOS-en ingyen elérhető "office"-t (Pages, Numbers, Keynote - marha kényelmes használni őket).
iOS-en csak az Apple saját cuccai és az Office365 érhető el, LibreOffice nincsen (csak megjelenítő, szerkesztő nincs).
A google docs-ot én személy szerint nem szeretem, azt nem tudom ajánlani nyugodt szívvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!