WIN7 vs. WIN8.1 vs. WIN10? Melyiket érdemes választani és milyen szempontok alapján? Mi az egyiknek másiknak a hátránya s milyen esetben érdemes egyiket másikat választani? Érdemes 3 partíciót létrehozni s mindhármat felrakni?
WIN7 vs. WIN8.1 vs. WIN10?
Melyiket érdemes választani és milyen szempontok alapján? Mi az egyiknek másiknak a hátránya s milyen esetben érdemes egyiket másikat választani?
Érdemes 3 partíciót létrehozni s mindhármat felrakni?
Melyiknek mekkora partíciót érdemes létrehozni, ha "korlátlan" a hely? (4 tera)
Mármint mit ? A neten is írják 2009ben jött ki a Windows 7.
2007 óta már lett önvezető autó egy olcsóbb 20e ftos telefon 3* leveri az akkori csúcs otthoni gépeket, a porszívó magától porszívóz, ember, mit akarsz a nyomogombos telefon időszakából származó rendszerrel kezdeni ?
Ez azért a géptől is függ.
Pl egy múlt évezdedben gyártott 486-os vagy P3 gépre inkább w98-at vagy XP-t javasolnék..
De manapság új gépre csak win10.. Ezt lehet legálisan megvásárolni.
Win 10 PROF
A home és a prof között kb. akkora a különbség mint a winxp és a 7 között, a home automatizált "semmit nem szabad állítani a gépen a felhasználónak" automata droid rendszer, kb. úűgy működik mint az android a telefonokon. Míg a prof.-ban mindent be tudsz állítani ugyanúgy mint a 7-ben.
"Nem tudom le szabad e írni itt ilyesmit de a Win10-re azt hallottam, hogy szidják, észrevesz minden feketén használt programot. Ezzel mi a helyzet?"
Igazából saját magát se veszi észre ha feketén van fent, nemhogy más programokat XD
Mi lehet rosszabb a gépen egy windowsnál? Több windows.
Ha már azzal kell kínlódnod, legalább csak 1 rendszert rakj fel. Régen még volt létjogosultsága a több windowsnak egy gépen, mikor még külön windows nt rendszer volt, és a 98 és az xp között is nagyságrendi különbségek voltak. Válassz egy rendszert, oszt csá. Én a helyedben azt a rendszert választanám, amit eddig használtam, hogy ne egyszerre legyen minden új.
Win 7 legstabilabb de sajna a játékok DX12-re nem mennek alatta.
Win 8 a leggyorsabb BOOT idő, de csúnya csempék. Megoldható egy Startmenü telepítéssel más gyártótól.
Win 10... Hát a Lenovo Legion notebook sajnos csak ezt támogatja, ideg megöl, mindig az update vagy kiszivárogtat infókat, néha itt-ott crash vagy nem megy mert... kitudja miért, kár a szóért.
Win 11 nem lesz mert annyira tökéletes és nagyszerű a Win 10 hogy már nem kell... Szerintem elírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!