Vírus irtót melyiket érdemes választani?
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni, mely nem fizetős vírus javasoltok mely nem fizetős egy egyszerű otthoni használatra.
Az op. rendszer Win7 Ultimate 64-bites.
Előre is köszönöm az építő jellegű tanácsokat, sajnos mostanában nem igen foglalkoztam ezzel az irányzattal.
(link is jól jönne).
Először is leírom hogy tökéletes vírusirtó nincs és mindenkinek más vált be.
Mostanában volt egy komolyabb vírus amit egy átlag user szedet le,valamivel lejött és még most sem tudom pontosan.
A lényeg az volt hogy a vírus W32.Sality ami az egyik legagresszívabb mert fájlról fájlra terjed,a regeditet és a feladatkezelőt letiltotta,újrahúzás sem segített mivel az adatpartícióra is feljutottak.Ilyenkor a Panda volt fent és ezután töröltem is mert egyszerűen nem tudta megoldani a problémát,az ESET igen ami mondjuk közel 2 órába telt de sikerrel járt.
Az lenne az egyik amit ajánlok,bár ez csak 30 napos de van hozzá rengeteg kód a neten:
A másik az Avast amire lecseréltem a Pandát:
Kevés memóriát fogyaszt és eddig teszi a dolgát.A lényeg hogy csak 1 legyen fent és egy Hitman Pro meg egy Anti-Malware valamelyik mellé:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!