Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ncore-ról letöltött film...

Ncore-ról letöltött film miért nem seedel vissza?

Figyelt kérdés
4 napja töltöttem le ncore-ról két filmet, nem helyeztem át másik mappába, nem csináltam vele semmit, hagytam, hogy elkezdje magától visszaseedelni, de valamiért mégsem töltődik fel egy B, MB sem. Ez hogyan lehetséges? Mit kellene tennem? A végén még letiltanak :(

2019. máj. 13. 01:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs letöltő akkor nincs kinek vissza seedelned, ha 48 órán keresztül seedelni hagyod akkor is teljesítetted a seed kötelezettséget.
2019. máj. 13. 02:23
 2/4 anonim válasza:

Valamiért nekem sem tol vissza semmiből adatot. 48 óra lemegy, de adatot nem számol sem az oldal sem a kliensem (qbitorrent friss verzió). Pár hónapja jött ez elő és volt vagy 20 torrent betöltve, nehezen hiszem el, hogy egyiket sem töltötte senki.

Valami más baja lett, de nincs kedvem kideríteni.

2019. máj. 13. 02:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az uTorrentben Ctrl+A-val kijelölöd az összes torrentet, majd jobbklikk bárhol a kijelöltek egyikére, katt a Tracker frissitésre, majd vissza a letöltési oldalra, Aktivitásra katt, F5-el frissités és láss csodát, mindegyiknél a Seed feliratra vált a Stopped helyett.

De a kényszerített inditás is megy: mikor kijelölted az összes torrentet a kliensben, jobbklikk és a Kényszerített inditásra kattintasz.

Ha ezek után is marad a Stopped, azzal már nem kell törödni, a hiba nem nálad van, attól még megy a seedelés. De ha megbontottad, valamivel megsértetted a seedelési utvonalat, akkor azt helyre kell hozni. Megoldás lehet az is, hogy a trackerből kitörlöd a torrenteket, majd az Aktivitás-ban szereplőkre rákattintasz és ujra letöltöd és seedbe állitod a torrenteket. A seedelés gyakorlatilag onnan folytatódik, ahol megszakadt.

2019. máj. 13. 08:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!
2019. máj. 13. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!