Windows Hibaüzenet: Ordinal not found? (kép)
Ma jöttem haza és tudomásomra jutott, hogy az itthoni gép már kb. 3 napja az alábbi hibaüzenetet mutatja:
Ettől eltekintve a gép ugyanúgy funkcionál mint eddig, de ezt a hibaüzenetet nem tudom még csak háttérbe se rakni, mindig kitakarja a képernyő egy részét.
Megnéztem a dll-t és benne van a System32 mappában, igaz ott teljesen kisbetűvel, nem tudom ez mennyire számít neki.
Ötletem nincs mi lehet. Azt olvastam, hogy az MMLoadDRV.exe az AMD catalyst centerhez tartozik, letöröltem (egyébként nvidia kártya van benne tehát fogalmam sincs mit keres rajta Catalyst. Én nem sűrűn használom ezt a gépet.)
Köszi mindkettőtöknek a választ.
Közben megoldódott. Kiderült, hogy maradt még egy másik helyen pár maradvány fájl a Catalystból. Töröltem őket, újraindítottam a gépet és eltűnt a hibaüzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!