Windows 10 mellé Windows 7 telepítése dualbootba?
Üdv, van egy 5 és fél éves laptopom amin eredeti Windows 10 fut. Szeretnék mellé feltelepíteni másodlagos rendszernek egy Windows 7-et. Ketté osztottam az SSD-t 50GB-t kapott volna a 7, ám telepítés során nem tudtam arra a partícióra telepíteni, mindig hibaüzeneteket dobált, hogy valamilyen oknál fogva nem tudtam rá telepíteni a szoftvert. :(
Régebben benne voltam a témában, havi szinten telepítgettem rendszereket de közel 3 éve nem raktam fel Windows-t kivéve amikor újratelepítettem ezt a gépet és ilyen hibával sose találkoztam még eddig. Fontos lenne megoldani. A gép alkalmas a rendszer futtatására, ugyanis régebben volt rajta.
A WIN7 simán kezeli a GPT-t, nem az a gond...
A hibaüzenet meg azért van, hogy abban lenne a hiba oka. Nem fogjuk kitalálni, érdemes volna írni egy hibaüzenetet.
Megpróbáltam egy magyar nyelvű telepítővel:
"A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt lemez GPT particionálási stílus szerinti."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!