Milyen, lehetőleg magyar nyelvű programot ismertek Quick Time MOV filmek átkonvertálására, hogy Winamp-ban, vagy BS Player-ben tudjam lejátszani?
"Sikerrel,"- Írtam tegnap, de sajnos csak fél sikerrel,
mert a megváltoztatott kiterjesztésű fájlokat rosszul tudom BS-ben lejátszani.
Az első pár másodpercben felgyorsul, majd a kép megáll, és úgy marad, miközben a hangot folyamatosan végigjátssza!
Apropó: ...majd enter,"A.fontos!" --ez mit jelent?
Kár, de azért kösz!
A . a kiterjesztés előtt áll(avi.mov..stb). Utal arra, hogyan kezelendő az a fájl, milyen módón lett létrehozva...röviden. Nálam is .mov videók voltak, amiket átneveztem .avi-ra és hasonló volt a helyzet, mint nálad.
Leszedtem a "mindenható" kodekpakkomat(KP), és feltettem az ffdsow-t, ami szintén egyfajta KP. Egyből megoldódot a probléma. [link]
Persze használhatsz VlcPlayert is ami szinte mindent lejátszik, és nem kell cicózni KP-kel. Vagy mit szólnál, egy kimondott .mov lejátszóhoz?
Szóval van egy-két lehetőséged. Ha a KP leszedése mellett döntesz, sajna csak uninstalláló programmal tudod eltávolítani(...jó estben), az xp uninstallja nem elég, ui bejegyzéseket hagyhat mag után, és továbbra is bezavar a KP... [link]
A KP-kel kapcsolatban csak annyi:sokszor okozhatnak problémát is. Saját tapasztalatom, informatikai műsorban volt róla szó, az első linkben olvashatsz erről. Persze van amikor jól működnek. Ennek mi az oka...gőzöm sincs.
Vitázni róla nem érdemes, főleg nem egyfajta "mi a jobb" vitákat. Ez nem Fradi-Dózsa meccs!!! Vagy mégis???:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!