Milyen, lehetőleg magyar nyelvű programot ismertek Quick Time MOV filmek átkonvertálására, hogy Winamp-ban, vagy BS Player-ben tudjam lejátszani?
Szia! A .mov kiterjesztést írdd át .avi-ra és a BsPlayered
le fogja játszani. Ha sok mov-od van Total Commanderrel tudsz csoportos szerkesztést csinálni. Gondolom vannak kódekek a gépeden.
Köszönöm a segítőkészséget,de én tettem fel rosszul a kérdést!
Van a gépemen ACE Mega CoDesk Pack, és Windows Media Player Classic is, és le is tudom játszani a filmeket. Menteni nem tudok a kérdezett formátumokban.
Itt egy újonnan kapott Panasonic fgéppel készített mozgóképekről van szó, amelyeket a gép alapból QT formátumba ment, és egy sorszámmal, vagy egy általam készített címmel ment.
A BS Player, vagy Winamp filmjeim listázásakor, a miniatűrök, a kezdőképpel jelennek meg, ami nagyban segíti az eligazodást közöttük.
Azaz, a Quick Time filmek mappába mentéséhez kérnék segítséget, BS, vagy Winamp formátumban!
Köszönöm!
A kodekpakkokat sürgősen pucold le a gépről, mert összeakadásokat okozhatnak. Talán meglepő, de a videolejátszási problémák jelentős részéért ponta codec csomagok a felelősek :) Ráadásul a sok felesleges DLL-t mindig betölti induláskor a Windows, ez pedig lassítja a rendszert akkor is ha nem akarsz épp filmet nézni hanem játszol.
Ha csak megnézni akarod a mov videókat, akkor javaslom hogy használj VLC media playert - [link] - ez codec nélkül játszik mindent.
A codec packot természetesen még véletlenül se pucold le:)
...Épp az előbb mondta,hogy meg tudja nézni a filmeket.
Azt javaslom nézz körül a fényképezőhöz kapott szofverben,hátha van olyan funkciója,hogy milyen formátumban mentsd el a videokat.Bár lehet,hogy ezt már megtetted.
Ajánlom még a xilisoft video konvertert.Letöltheted innen torrenttel:
Ez tud szinte bármiből bármibe konvertálni.Asszem nem magyar,de igazán nem bonyolult:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Szia! A .mov kiterjesztést írdd át .avi-ra és a BsPlayered
le fogja játszani."
Kösz!
Ez a válasz logikusan hangzik, csak azt nem tudom hogyan csináljam?
Ha lehet írd meg, lépésről-lépésre, és milyen program segítségével!
És akkor tudom BS-ben menteni is?
Előre is köszönöm!
A jelenlegi fájljaid kb így néznek ki: xxxyyy.mov
Total Commanderrel a legegyszerűbb kiterjesztést átírni.
Elnavigálsz a konkrét fájlhoz, rákattintasz, majd ismét rákattintasz...tehát nem gyorsan, mint a megnyitásnál szoktad...csak lassan. Ekkor kékre vált a sor. A sor végén látod .mov. Nos kijelölöd bal egérrel csak a .mov-ot, és begépeled, hogy .avi, majd enter. A . fontos!
Ha Intézőt használsz akkor
Eszközök/Mappabeállítások/Nézet fülön belül
.../Fülön belül kiveszed a pipát az
"Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" elöl,(alkalmaz-ok) és ugyanúgy jársz el mint a Total Commander esetében...
A tippek jók voltak!
A Windows Intézőben csináltam, és sikerrel!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!