Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen, lehetőleg magyar...

Milyen, lehetőleg magyar nyelvű programot ismertek Quick Time MOV filmek átkonvertálására, hogy Winamp-ban, vagy BS Player-ben tudjam lejátszani?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha jó a kodec packod,akkor szerintem ezek is lejátszál,anélkül,hogy konvertálással szarakodn*l.K-lite kodec pack.Szoftverbazis.hu:)Benne van a media player classic is,na az tényleg mindent lejátszik.A szó szoros értelmében::)Jó még a vlc is,annak assszem beépített kodec packja van.Nem kell konvertálnod,biztos vagyok benne.
2008. nov. 11. 21:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A .mov kiterjesztést írdd át .avi-ra és a BsPlayered

le fogja játszani. Ha sok mov-od van Total Commanderrel tudsz csoportos szerkesztést csinálni. Gondolom vannak kódekek a gépeden.

2008. nov. 11. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítőkészséget,de én tettem fel rosszul a kérdést!

Van a gépemen ACE Mega CoDesk Pack, és Windows Media Player Classic is, és le is tudom játszani a filmeket. Menteni nem tudok a kérdezett formátumokban.

Itt egy újonnan kapott Panasonic fgéppel készített mozgóképekről van szó, amelyeket a gép alapból QT formátumba ment, és egy sorszámmal, vagy egy általam készített címmel ment.

A BS Player, vagy Winamp filmjeim listázásakor, a miniatűrök, a kezdőképpel jelennek meg, ami nagyban segíti az eligazodást közöttük.

Azaz, a Quick Time filmek mappába mentéséhez kérnék segítséget, BS, vagy Winamp formátumban!

Köszönöm!

2008. nov. 12. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:

A kodekpakkokat sürgősen pucold le a gépről, mert összeakadásokat okozhatnak. Talán meglepő, de a videolejátszási problémák jelentős részéért ponta codec csomagok a felelősek :) Ráadásul a sok felesleges DLL-t mindig betölti induláskor a Windows, ez pedig lassítja a rendszert akkor is ha nem akarsz épp filmet nézni hanem játszol.

Ha csak megnézni akarod a mov videókat, akkor javaslom hogy használj VLC media playert - [link] - ez codec nélkül játszik mindent.

2008. nov. 13. 07:46
 5/12 anonim ***** válasza:

A codec packot természetesen még véletlenül se pucold le:)

...Épp az előbb mondta,hogy meg tudja nézni a filmeket.

Azt javaslom nézz körül a fényképezőhöz kapott szofverben,hátha van olyan funkciója,hogy milyen formátumban mentsd el a videokat.Bár lehet,hogy ezt már megtetted.

Ajánlom még a xilisoft video konvertert.Letöltheted innen torrenttel:

Ez tud szinte bármiből bármibe konvertálni.Asszem nem magyar,de igazán nem bonyolult:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. nov. 13. 08:16
 6/12 A kérdező kommentje:

"Szia! A .mov kiterjesztést írdd át .avi-ra és a BsPlayered

le fogja játszani."

Kösz!

Ez a válasz logikusan hangzik, csak azt nem tudom hogyan csináljam?

Ha lehet írd meg, lépésről-lépésre, és milyen program segítségével!

És akkor tudom BS-ben menteni is?

Előre is köszönöm!

2008. nov. 16. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi fájljaid kb így néznek ki: xxxyyy.mov

Total Commanderrel a legegyszerűbb kiterjesztést átírni.

Elnavigálsz a konkrét fájlhoz, rákattintasz, majd ismét rákattintasz...tehát nem gyorsan, mint a megnyitásnál szoktad...csak lassan. Ekkor kékre vált a sor. A sor végén látod .mov. Nos kijelölöd bal egérrel csak a .mov-ot, és begépeled, hogy .avi, majd enter. A . fontos!

2008. nov. 16. 15:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha Intézőt használsz akkor

Eszközök/Mappabeállítások/Nézet fülön belül

2008. nov. 16. 15:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

.../Fülön belül kiveszed a pipát az

"Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése" elöl,(alkalmaz-ok) és ugyanúgy jársz el mint a Total Commander esetében...

2008. nov. 16. 15:35
 10/12 A kérdező kommentje:

A tippek jók voltak!

A Windows Intézőben csináltam, és sikerrel!

Köszönöm!

2008. nov. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!