Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MEg bolondult a gépem. Pontoss...

MEg bolondult a gépem. Pontossabban ez eggyik nagyon fontos programja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval: (gyengébbek kedvéért részletesebben) CTRL+Alt+Del, megnyilik ugye a feladat kezelő, ott a Folyamatok fülre katt azon belűl meg az explorer.exe (nem az internet).

Az vele a problémám, hogy normál helyzetben a CPU használata és a memória használata véletlenül sem ési el a (CPU)99%-ot, (Memória) 150k (vagy több)kilobájtot.

A nagy gép terhelés mellett nem enged a tálcához hozzáférni (folyamatos homokóra, de csak a tálcán).

Ezért fojton leállítom és feladat kezelővel és a cmd.exe-vel kezelem a gépet, de ez nem mehet igy sokáig.

Mit tegyek? A szervízen és a gép kidobásán kívül tehetek valamit? :)

(Elnézést a helyesírási hibákért de nem ittam meg a reggeli kávémat :) )

2010. júl. 5. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Megérett a memóriabővítésre!
2010. júl. 5. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

akkor a gyengébbek aszt mondjak neked dobd ki mert te úgyis erős vagy ezen a téren...

Egyéb félrebeszélés nélkül meg az van hogy vírusos a gép azért meny ide [link]

itt tedd fel a kérdésed a Stell mesternek ö kigyógyítja neked de csak szerényen ha lehet mert ingyen segítségért nem illik sértegetni senkit se .

2010. júl. 5. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, DE: Nem kéne rögtön leharapni a fejemet csak azért mert valakinek aki LEHET (tehát nem feltétlenül) kevesebbet ért a számítógépekhez, programokhoz lerészleteztem. Azt egy szóval sem mondtam hogy buta...

Visza térve a kérdéshez: nem tudom hogy lehet vírusos hiszen azon a gépen nincs net kb 1 éve, olyan adathordozót meg nem tettem rá ami vírusos lett volna.

Mellesleg futtattam vírus írtást, de semmi.

2010. júl. 5. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó. Formázd le az egész vinyót.
2010. júl. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!