GTA 5-be csak a játék végéig Haverok Franklin és Michael?
Figyelt kérdés
Átvittem a GTA5 -öt, 3 lehetőség közül lehetett választani, én azt választottam hogy megölöm Trevolt. Ma viccből átmentem Michaelhez, és elküldött, mivel nem mentem el, leütött XD
Azt hittem haverok
Vagy valamiért megharagudott?
2019. ápr. 14. 16:56
1/3 anonim válasza:
Ez egy glitch barátom.Ha utána mész az eggyik karakterrel akkor és 3-szor felszólít hogy ne kövess akkor utána leüt.Haverok ők az egészen a játék végéig.
2/3 A kérdező kommentje:
és utánna már nme haverok? Valami olyat mondott Michael hogy Trevol bro stb stb stb. Abból következtettem, hogy megutált, mert megöltem Trevort XD
2019. ápr. 14. 17:33
3/3 chillgamer válasza:
az hogy leütött az nem azért volt mert nem haverok, hanem mert nem mentél elés ilyenkor leüt mind a 3. de utána barátok maradnak
https://www.youtube.com/watch?v=Nh88Yt1yjjQ
ha odatekersz 3:36 hoz akkor ott írja michael hogy örül hogy trevort megölted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!