Kells kérdése:
Szerintetek segítene, ha a 4GB RAM-ot lecserélném 8-ra?
Figyelt kérdés
Mint tudjátok megjelent a GTA-5 PC-re, és én is beálltam a PC-s bűnözők sorába. Viszont eléggé laggoló bűnöző lettem, mivel szaggat a játék, pedig a 2gb-ból a beállításokban állítottak szerint csak 985 megabyte-ot foglal. A gépem a következő belsőségekkel lett megáldva: AMD FX 6300, GIGABYTE RADEON R9 270 és az istenverte 4gb RAM.2015. ápr. 18. 20:58
1/12 anonim válasza:
Cseréld le az AMD FX 6300 valami combosabra.
2/12 totolala válasza:
A proci és a vga elég hozzá..
Minimum gépigénynek a 4gb vramot adtak meg..
Nem szabadna lagholnia.
Fraps-el nézd meg, mennyi fpsed van.
Állandó lagg van, vagy vagy csak beszaggat?
Ha veszel ramot, ne helyette, hanem mellé :)
3/12 totolala válasza:
Kedves #1. Ne mondj már baromságokat..
Fx bőven elég hozzá.
4/12 anonim válasza:
én offline-t tapasztaltam csak de 4gb-vel laggoltam 5gb-vel jól futott
5/12 A kérdező kommentje:
Hmm.. Állandóan szaggat, de csak single playerben. Mikor online játszok, akkor nem. Köszönöm egyébként az eddigi ötleteket.
2015. ápr. 18. 21:15
6/12 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem a 4 GB RAM már a Far Cry 4 alatt is akadást okozott HD7770 és fx6100 mellett, 8-cal meg már jól futott.
G.
8/12 anonim válasza:
Nem lecserélni kell a RAM-ot,hanem hozzárakni még 4GB-ot.
Újonnan 7500ft,használtan 4-5 ezer.
9/12 halalfalo válasza:
"Újonnan 7500ft,használtan 4-5 ezer."
Igen, ennyi volt valamikor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!