Ezt milyen programmal lehetne megcsinálni?
Adott lenne bármilyen formában egy olyan táblázat, ahol minden sorban van egy név, és mindenki neve mellett van egy érték. Én ezt a táblázatot az egyik monitoron élőben tudnám szerkeszteni, a másik monitoron pedig élőben változna ennek megfelelően a tartalom - a táblázat sorai érték szerint lennének csökkenő sorrendbe rendezve, tehát nyilván ha én az egyik monitoron beírnék egy hatalmas értéket, akkor az a másik monitoron nyilván legelőre kerülne.
Excelben eljutok odáig, hogy belövöm a szűrőket kb. 10 másodperc alatt és utána remekül csökkenő sorrendbe rakja őket, de ezt a másik monitoron nem tudom, hogy hogyan lehetne esztétikusan megjeleníteni (hogy ne látszódjon az excel fejléce, stb..., csak maga a táblázat mondjuk első 10 sora és két oszlopa). Azt is néztem, hogy Powerpoint-ban is lehet exceltáblát létrehozni, de azt meg a bemutató közben nem lehet szerkeszteni.
Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?
(Programozásról hallottam már meg nagyon-nagyon minimális szinten megy is, de még közel sem tartok ott, hogy én mindenféle adatbázisokat kezeljek.
Én erre egy este alatt írnék egy HTML+Javascript alapú kis "alkalmazást":
az adatokat a "Küld" gombbal rögzítheted a lokális adatbázisban, és az "Új ablakban nyit" gombbal nyithatod meg új ablakban - amit aztán a másik monitorra tehetsz (F11-el teljes képernyőssé rakhatod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!