Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt milyen programmal lehetne...

Ezt milyen programmal lehetne megcsinálni?

Figyelt kérdés

Adott lenne bármilyen formában egy olyan táblázat, ahol minden sorban van egy név, és mindenki neve mellett van egy érték. Én ezt a táblázatot az egyik monitoron élőben tudnám szerkeszteni, a másik monitoron pedig élőben változna ennek megfelelően a tartalom - a táblázat sorai érték szerint lennének csökkenő sorrendbe rendezve, tehát nyilván ha én az egyik monitoron beírnék egy hatalmas értéket, akkor az a másik monitoron nyilván legelőre kerülne.

Excelben eljutok odáig, hogy belövöm a szűrőket kb. 10 másodperc alatt és utána remekül csökkenő sorrendbe rakja őket, de ezt a másik monitoron nem tudom, hogy hogyan lehetne esztétikusan megjeleníteni (hogy ne látszódjon az excel fejléce, stb..., csak maga a táblázat mondjuk első 10 sora és két oszlopa). Azt is néztem, hogy Powerpoint-ban is lehet exceltáblát létrehozni, de azt meg a bemutató közben nem lehet szerkeszteni.

Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani?

(Programozásról hallottam már meg nagyon-nagyon minimális szinten megy is, de még közel sem tartok ott, hogy én mindenféle adatbázisokat kezeljek.

2019. ápr. 12. 23:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Én erre egy este alatt írnék egy HTML+Javascript alapú kis "alkalmazást":

[link]

az adatokat a "Küld" gombbal rögzítheted a lokális adatbázisban, és az "Új ablakban nyit" gombbal nyithatod meg új ablakban - amit aztán a másik monitorra tehetsz (F11-el teljes képernyőssé rakhatod).

2019. ápr. 15. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!