Automatizálás Windows 7-től a 10-ig, mivel/hogyan?
Figyelt kérdés
Sokan kérdezik tőlem, hogy hogyan lehet úgy mint nálam a osx alatt (Automator-ban) a rendszerszolgáltatásokat és a szoftverek szolgáltatásait egy egyesített munkafolyamatba összerakni Windows alatt? Vagyunk páran fotósok és sokat könnyítene, ha például egy egyszerű RAW inportálás alatt létrehozna a gép miniatűröket és metaadatokat csempészne a fájlnévbe esetleg át is méretezne vagy színprofilokat cserélne, rendszerezne (természetesen csoportosan). Én Mac felhasználó vagyok ez nekem egyszerű de nem tudom Win alatt ez hogy, mivel megoldható (természetesen bonyesz programozgatás nélkül)? Köszönöm a segítségeteket! :)2019. márc. 23. 13:39
1/1 anonim válasza:
Adobe Photoshop Lightroom a megoldás, kb. mindre alkalmas amit leírtál, ràadásul kb. a teljes munkafolyamat elvègezhető vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!