Mi baj van akkor ha 32bit-es operációs rendszerről 64bit-esre váltok? ( lennt több infó)
Figyelt kérdés
Perpill Windows 7-m van amit letöltöttem torrentként ( Windows 7 Ultimate). Most veszek egy eredetit ( Windows 7 Home Premium 64bitt) csak hát úgy tudom h 64bites volt a windows xp és most 32bites. Most ha felteszek egy 64bites op rendszert akkor hibát fog kiírni :S kérek válaszokat
előre is köszönöm :)
2010. júl. 3. 20:54
1/19 anonim válasza:
Speciel nem nagyon értem a kérdést. Ha a gép alkalmas 64 bites oprendszer futtatására, akkor semmi gondod. Miért írna ki hibát?
2/19 A kérdező kommentje:
De az van h 64bites volt asszem de nem biztos a windows xp-m.
most windows 7 ultimate tört operációs rendszer fut 32bit-tel és hát 64-bitesre fogok váltani ami sztem vagy hát sokak szerint nem jó :S
2010. júl. 3. 21:02
3/19 anonim válasza:
Én továbbra se értem. Újra kell majd telepíteni, akkor mi a gond?
4/19 A kérdező kommentje:
DE...na akkor úgy kérdem van-e különbség 32 és 64bit között?
2010. júl. 3. 21:06
5/19 anonim válasza:
Ha 4GB RAM-ot akarsz venni akkor szükséges, különben csak 3-at fog látni a rendszer. 64 bittel ez kiküszöbölhető.
6/19 anonim válasza:
Van hát: a 64 bites rendszer NEM fut olyan gépen, ami 32 bites, fordítva viszont megy. És a 64 bites rendszer képes 4 giga feletti memória kezelésére. Tehát, ha a gép bírja akkor semmi gondod.
7/19 A kérdező kommentje:
előző 21:08-asnak írom hogy 2 GB-os memóriám van, amire hamarosan 64bites rendszert veszek :D
2010. júl. 3. 21:13
8/19 anonim válasza:
Na, akkor ha a processzor 64 bites, akkor vegyed a rencert nyugodtan. :) De én a gördülékeny működés érdekében vennék még bele legalább egy gigát. :)
9/19 anonim válasza:
Akkor meg fölösleges. Bár ha később bővítesz, esetleg...
10/19 A kérdező kommentje:
őőőő...a bővítés az később meglesz, ha a rendszergazda úgy tartja XD de nekem tök 8 h meiket veszem mert végülis tök mind1. Nem lesz gondja baja a gépemnek :D:P
2010. júl. 3. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!