Újratelepítettem a Windows 10-et, milyen programok kellenek rá?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra mint a DirectX, VCRuntime meg ilyesmik. Pontosan mik kellenek rá, hogy ne dobáljon olyan hibákat mint "MSVCP140.dll missing", meg "VCRUNTIME140.dll missing" ? A VC-t már betelepítettem a microsoft oldaláról, de még mindig ezt dobálja :D2019. márc. 23. 09:23
1/6 anonim válasza:
VC-ből is száz fajta van és a legrégebbieket is fel kell telepíteni. Linkelnék egy jó kis külső telepítőt amit oroszok csináltak és minden régi VisualC benne, van de sajnos nem él már a linkje és hirtelen nem tudom hova feltenni, ezért kézzel tedd fel az összeset.
Kell még a .net 2 és 3 a régebbi programokhoz na és a Direct Playt is érdemes engedélyezni!
Ezután minden fog működni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
Volt egy oldal pár hónapja amit a rendszergazda mutatott a suliban, viszont ő már elment máshova dolgozni. Nem emlékszem már a nevére, de azt tudom, hogy kijelölhetted milyen programokat akarsz, kaptál róla egy telepítőt és mindent feltett neked amit kiválasztottál.
2019. márc. 23. 10:13
3/6 anonim válasza:
Szívesen, de én ezekkel a programokkal azért vigyáznék! Hirtelen az jutott eszembe mikor driver-t keres neked mindenre egy program és mellé feltepit egy csomó 3, féltől származó mocskot!
4/6 A kérdező kommentje:
Hm, rendben van, köszi.
2019. márc. 23. 10:34
5/6 DjImipapa válasza:
El nem tudom mik azok, amik dobálják a hibákat... szintén w10, soha egybe se futottam bele, pedig van jó pár program, és játék rajta....:)
6/6 A kérdező kommentje:
Nos DJ, én programozni is szoktam a gépen, nem csak játszani meg filmezni meg ilyenek, és a programozáshoz több minden kell mint egy játékhoz :)
2019. márc. 23. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!