Kimenthetem az egyes programok személyre szabott beállításait, hogy az újratelepítés után betöltsem és megmaradjanak?
Figyelt kérdés
Szeretném újratelepíteni a windowst, viszont nagyon sok időt elvinne, ha minden szoftver személyre szabott beállításait, shortcutjait, skineket újra be kellene állítanom. Első sorban Photoshop, MusicBee, VLC, BS player egyéni beállításait szeretném megtartani. Pontosan hol tárolja ezeket az infókat, milyen mapparendszerben, milyen fájlban?2019. jan. 12. 18:46
1/1 anonim válasza:
Megpróbálhatod. Windows 10 esetén nem tudom hol vannak a beállítások, Windows 7 esetén a c:\Felhasználók\<felhasználóneved>\AppData\Roaming alatt.
Nem tudom, hogy a Windowsban beépítve lévő beállításokat mentő alkalmazás milyen beállításokat tudna menteni...
Gondolom vannak beállítások, melyek a registry-ben tárolódnak szóval azokat nehéz lesz kimenteni ill macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!