Volna egy érdekes kérdésem. Értelmes választ kérek. Ki tud ilyen programról? Létezik ilyen?
Szóval az volna a kérdésem hogy létezik-e olyan program , trükk mellyel offline lehetne egy "hashtag-#" rendszert létrehozni. Mint pl. Instán,Facen,Youtubon stb.
Aki nem értené: körülírom: Egy adott fotóra,doc.-ra #-egeket vagy "megyjegyzéseket" lehet írni és keresőbe csak a címszavakat , megjegyzéseket vagy #-et írva kidobja azokat a doc.-okat melyek rendelkeznek azokkal a #-ekkel.Az az igazság hogy eddig nem nagyon próbáltam de ha valaki tudna segíteni azt nagyra értékelném.
Szerintem ilyen program nincs vagy nem terjedt el, mert a windows search már eleve egy fejlett jószág, és a mintáknak köszönve pikkpak meg lehet találni a dolgokat. Másrészt az emberek általában logikus felépítést alakítanak ki a fájljaik között.
Ötletnek egyébként nem rossz, de szerintem kicsit fejlesztésre szorul az alapötlet. Amolyan fájlkategorizáló programban gondolkodom, de ilyesmi már biztos van. Már csak arra kéne megoldást találni hogy mi van ha az ember több ezer fájl közül nem tudja pontosan mit keres (de pl tudja hogy mi van benne vagy milyen jellemzői vannak).
A Windowsban van erre beépített lehetőség:
Ha minden állománytípushoz akarsz címkét (vagy más egyéb mezőt) hozzáadni, ahhoz is van azt engedélyező eszköz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!