BIOS-ban hol lehet beállítani, hogy indításkor bootoljon optikai meghajtóról?
Windows 7-et próbálok feltenni, de indításkor nem bootol. Ezelőtt nem volt alkalmam Windows-t telepíteni, nem igazán értek hozzá. Annyit tudok, hogy a BIOS-ban kellene beállítani, hogy indításkor bootolja a DVD-t, de gőzöm sincs, hogy hol. Valaki leírná nekem, lehetőleg RÉSZLETESEN, hogy hol kell beállítani?
Még valami: laptopom van és Vistám (ezzel kaptam, ezért cserélném). Amikor bekapcsolom, legelőször a kijelzőn a Lenovo logót látom, azután rögtön betölt a Windows. A Lenovo logónál már hiába nyomkodok, nem adja be a BIOS-t... esetleg még akkor kellene, amikor még nincs semmi a kijelzőn?
Köszönöm a választ...
Kösz, pont most indítottam újra a gépet, már sikerült. :) Csak úgy tudtam, hogy F1-el kell, ehelyett a Del-lel jött be. Na mindegy. :D
Már csak arra kérnék választ, hogy hogyan kell beállítani. A helyét megtaláltam (nem volt nehéz a nagy Boot gombot megtalálni :D), de hogy kell beállítani. Nem óhajtom elcseszni, nem próbálkoztam. Remélem kapok választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!