Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leszedtem ma a Flash Player...

Leszedtem ma a Flash Player legújabb verzióját. Mi lehet a baj? Baromira idegesít!

Figyelt kérdés

Szeretnék videót nézni youtube-on, erre kikapcsol a gépem, majd újraindul. Megyek a Vezérlőpultba, hogy akkor leszedem a FP-t, hát fenéket. Nem engedi. V.mi szöveget ír ki a Windows Messengerrel kapcsolatban.

Most töröltem egy Flash Player mappát. Mit csináljak, hogy tudjam nézni normálisan a videókat? Egyáltalán miért kapcsol ki a gépem, ha videót akarok nézni?

2010. júl. 2. 02:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Le lehet szedni az Adobe Flash Playert, ha nem megy normál módban, akkor újrainditás, amig fekete a monitor, F8-at nyomogasd és Csökkentett mód. Így lépj be rendszergazdaként és szedd le. Ha sikerült, akkor újrainditás, menj fel a netre és innen töltsd le az új Adobe Flash Playert. [link]

Firefox, Opera, Safari böngészőkhöz: Different operting system (milyen op.rendszerhez kell, válaszd ki), aztán Agree and install now, erre katttints. Letöltöd az Asztalra, bezárod a Firefox-ot, akkor tud beletelepülni.

2010. júl. 3. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Internet Explorerhez innen töltheted le az Adobe Flash Playert: [link]
2010. júl. 3. 22:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Az Adobe azért adta ki az új Flash Playert (10.1), mert rengeteg biztonsági rés miatt könnyen megfertőzödhetett. Nálad ez történhetett, ha van jó vírusirtód, minél előbb futtasd le.
2010. júl. 3. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:
A vírust valószínűnek tartom, és ha valóban az, a telepítésnél miért nem jelzett be az antivirusom? Amúgy évek óta IE-t használok, és semmi bajom nem volt vele eddig. Most se ezzel van probléma, hanem a FP-rel.
2010. júl. 3. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem az új Flash Player virusos, hanem ami már a gépeden volt. Azt kellene valahogy törölnöd, lefuttattni a víruskeresőt. Ha nincs semmi, akkor töltsd le az új Flasht és úgy telepítsd. Melyik IE van a gépeden? A 8-as sokkal biztonságoabb és gyorsabb. (Időnként használom).
2010. júl. 4. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csinálj egy rendszervisszaállítást oda, ahol még minden működött (FP frissítés elé), aztán futtass le a windows csökkentett módjában egy vírusírtást. Ha az megvan, próbáld meg törölni a fp régi verzióját, és aztán feltenni az újat. Ie-t pedig ne használj, sokkal gyorsabb Firefox vagy az Opera, és biztonságosabb is.
2010. júl. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!