Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leszedtem ma a Flash Player...

Leszedtem ma a Flash Player legújabb verzióját. Mi lehet a baj? Baromira idegesít!

Figyelt kérdés

Szeretnék videót nézni youtube-on, erre kikapcsol a gépem, majd újraindul. Megyek a Vezérlőpultba, hogy akkor leszedem a FP-t, hát fenéket. Nem engedi. V.mi szöveget ír ki a Windows Messengerrel kapcsolatban.

Most töröltem egy Flash Player mappát. Mit csináljak, hogy tudjam nézni normálisan a videókat? Egyáltalán miért kapcsol ki a gépem, ha videót akarok nézni?

2010. júl. 2. 02:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
a konfigod?
2010. júl. 2. 02:15
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

"Megyek a Vezérlőpultba, hogy akkor leszedem a FP-t, hát fenéket. Nem engedi."

nem is ott van

2010. júl. 2. 05:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Kikapcsol a géped?Ez tuti valamilyen vírus.A Youtube oldalon ha videót akarsz nézni és nincs flash playered akkor az oldal javasolja a flash player letöltését.Rákattintasz,bejön az oldal és letöltöd.AZt hiszem újra kell indítani a gépet és már tudod is nézni a videókat...de ez a gép kikapcsolás ez nagyon gyanús,szerintem valami vírus
2010. júl. 2. 06:28
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
És mivan akkor ha az ember leszedte a F.Playert telepítette, ujrainditott, és utánna is kiirja hogy nincs flash playerem?
2010. júl. 2. 09:01
 5/16 anonim ***** válasza:

09.01-nek

Valószínűleg nem sikerült leszedned,csak Te gondoltad úgy ,hogy sikerült. Azért írom ezt mert már én is jártam így. Teszek egy képet is ,mert van aki elfelejti a letöltésnél a pipát betenni és akkor sem jön le.

[link]

2010. júl. 2. 09:37
 6/16 anonim ***** válasza:
2010. júl. 2. 11:49
 7/16 A kérdező kommentje:
De igen, Vezérlőpult - Programok telepítése és törlése. Első helyen van. Tehát, mit csináljak, hogy tudjak videót nézni, és ne kapcsoljon ki a gépem? Pont akkor üti ki, mikor már majdnem teljesen betöltődott az oldal.
2010. júl. 2. 18:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Ja, XP-m van, és IE 8 böngészőm. Láttam több fórumon is olyat, hogy "IE+FP együtt ne!" Meg olyat is hallottam, hogy más FP kell pl. Firefoxhoz, és más IE-hez. Ezekből mi igaz? Egyáltalán van v.mi valóságalapjuk?
2010. júl. 2. 18:49
 9/16 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott, hogy v.mi vírus kavart be. Megkerestem az összes FP fájlt, meg mindent, mindegyiket átvizsgáltam, de nem jelzett az antivirusom (olvastam régebben olyat, hogy a vírusok szeretik a FP-t).

Tehát, mit tegyek, hogy megoldódjon a problémám?

2010. júl. 2. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

[link]

megnyitod a linket

kiválasztod az op rendszert

click continue

kiválasztod hogy melyik böngészőre(IE vagy más)

click "agree and install now"

ha nem indul automatikusan a letöltés akkor katt a click here-re bezárod a böngészőt meg az MSN t aztán telepíted

volt nekem olyan, hogy többször kellet felrakni mert elsőre nem jött össze O_o érdekes hiba

am meg a probléma megoldására egyből ott kezdeném, hogy leszedek egy Firefox-t vagy egy Opera-t

IE a lehető legrosszabb választás :S

lassabb több a kiskapu több a hirdetés, idegesítő :O

2010. júl. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!