Leszedtem ma a Flash Player legújabb verzióját. Mi lehet a baj? Baromira idegesít!
Szeretnék videót nézni youtube-on, erre kikapcsol a gépem, majd újraindul. Megyek a Vezérlőpultba, hogy akkor leszedem a FP-t, hát fenéket. Nem engedi. V.mi szöveget ír ki a Windows Messengerrel kapcsolatban.
Most töröltem egy Flash Player mappát. Mit csináljak, hogy tudjam nézni normálisan a videókat? Egyáltalán miért kapcsol ki a gépem, ha videót akarok nézni?
"Megyek a Vezérlőpultba, hogy akkor leszedem a FP-t, hát fenéket. Nem engedi."
nem is ott van
09.01-nek
Valószínűleg nem sikerült leszedned,csak Te gondoltad úgy ,hogy sikerült. Azért írom ezt mert már én is jártam így. Teszek egy képet is ,mert van aki elfelejti a letöltésnél a pipát betenni és akkor sem jön le.
Nekem is eszembe jutott, hogy v.mi vírus kavart be. Megkerestem az összes FP fájlt, meg mindent, mindegyiket átvizsgáltam, de nem jelzett az antivirusom (olvastam régebben olyat, hogy a vírusok szeretik a FP-t).
Tehát, mit tegyek, hogy megoldódjon a problémám?
megnyitod a linket
kiválasztod az op rendszert
click continue
kiválasztod hogy melyik böngészőre(IE vagy más)
click "agree and install now"
ha nem indul automatikusan a letöltés akkor katt a click here-re bezárod a böngészőt meg az MSN t aztán telepíted
volt nekem olyan, hogy többször kellet felrakni mert elsőre nem jött össze O_o érdekes hiba
am meg a probléma megoldására egyből ott kezdeném, hogy leszedek egy Firefox-t vagy egy Opera-t
IE a lehető legrosszabb választás :S
lassabb több a kiskapu több a hirdetés, idegesítő :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!