Letezik olyan program amivel kiderithetem, hogy hol van az a bizonyos szemely akinel a telefon van?
te nem fogod tudni bemérni.
csak a szolgáltatód tudja és csak bírói engedéllyel adhatja ki a rendőrségnek.
Mobiltelefon helyét szeretnéd meghatározni?
Ehhez a szolgáltatónál lévő cellainformációkra van szükség, illetve ennél pontosabban háromszögeléssel lehet megállapítani, de ahhoz be kell avatkozni a rendszerbe, azért hogy bázisállomást váltson a készülék.
Ezeket az adatokat legfeljebb az NBH és vagy a rendőrség kaphatja meg a szolgáltatóktól.
Nyomozzunk mobilszám alapján! (csak mobil-számmal működik!)
Talán már mindenki volt olyan helyzetben, hogy szerette volna tudni, merre jár egy ismerőse, kedvese. Amióta szinte minden embernek van mobiltelefonja, ezt kideríteni nem is lehetetlen. Elég csak a cellainformációk alapján azonosítani a készüléket, és egy jó műhold segítségével pontosan meg lehet határozni a tartózkodási helyet.
Embertársaink már az internetre is feltettek egy ilyen keresőt. Csak ide: [link] kell beírni írni a keresett telefon számát, és megkaphatjuk a kért információt.
pl.így: [link]
Nyomozzunk mobilszám alapján! (csak mobil-számmal működik!) ?
hm..érdekes.én is kipróbáltam,de amikor kikereste az adott helyet,állandóan egy szexelő pár mozgóképe jött be.pedig egy családtagom mobilszámát adtam meg.nem lehet hogy ez egy kémprogram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!