Régebbi laptopra milyen Linux OS-t telepítsek?
Régi laptopomat szeretném feléleszteni, ez egy Samsung R522 (3helyett 4gb RAM), milyen Linux distrot lenne érdemes rá felrakni, ami nem lassú?
Körbenézegettem, Elementary OS, és Gnome 3 kinézete tetszik leginkább, a lent lévő ikonsáv és a fentlévő sáv miatt, de nemtudom, hogy ezek mennyire jól/gyorsan futnának a laptopon..
Esetleg tudtok olyan OS-t, ami hasonlóan néz ki, és ajánlanátok? (linuxban még kissé kezdő vagyok, de gyorsan tanulok)
Lehet valahogy más distro kinézetét hasonlóvá tenni, mint pl. az elementary/Gnome 3 kinézete?
Barmilyen distro kb. ugyanugy nez ki, ha Gnome3-at futtat. Kepzeld el ugy, mint egy skin-t.
Felrakhatsz Fedora-t, Ubuntu-t, Mint-et, ezek mind teljesen jo desktop linuxok.
8.1 hasonló gépen van nálam. Némi windows gyorsítás beállítással, + ReadyBoost-tal 4GB CL11...aránylag használható.
De bármilyen Linux mehet rá, ha mindenképpen azt szeretnél.
Köszi a válaszokat!
Igen, megy rajta a windows 7, alapból ez volt rajta régen..
Szeretnék jobban megismerkedni Linux rendszerekkel, főképp ezért szeretnék rá linuxot rakni.
Szerintem felrakom a Debiant, és megpróbálom a kinézetét úgy átalakítani, ahogy én szeretném.
^ Megtudnátok mondani, hogy hol keressem a beállítások között majd, vagy esetleg erre van valami program?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!