Gyengépp laptopra 32 bites vagy 64 bites windows 10-et telepitsek?
Olvastam, hogya gépigénye a 32 bites válltozatnak 1Gb, a 64 bitesnek pedig 2GB ram. Nekem meg 3Gb van.
Most 64 bites win7 van fent, és mondjuk annak is 2GB ram követelménye van és gond nélkűl fut.
Tulajdonképpen van még értelme 32 bites op rednszert telepiteni?
64bitesre csak akkor van szükség, ha 4GB-nál több memóriád van (mindenféle memória együttvéve, RAM, VRAM, alaplapi cuccok), vagy ha kizárólag 64bites rendszerre megírt programot akarsz futtatni (ez elég ritka, új játékoknál gyakoribb csak).
Amúgy pedig nincs sok különbség 32 v 64bites win10 között, nem eszik érezhetően többet a 64bites változata, de gondolom ennyinél azért az a pici is számítani fog, a 32 bites javára.
Értem, köszi a válaszokat.
Esetleg tudnátok e segiteni a grafikus kártya driverével?
Grafikus kártyám: Mobile Intel(r) 4 Express Chipset Family
https://www.youtube.com/watch?v=oY7TP8b4qD8
Ezt a videot találtam youtubon, de elég buhera munkának tűnik, ahogy rákerestem neten win 10-hez nem is irta, hogy lenne. Sőtt win 8-hoz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!