Hogy tudok torrent klienst váltani?
Tehát:
Évekkel ezelőtt használtam utorrentet. Most is azt nyitottam meg, automatikusan lefrissítette magát. Most 3.5.5 verzió fut.
De most olvasgatom, hogy nem a legjobb megoldás (?).
Tehát szeretnék másik klienst használni.
Viszont amit jelenleg seedelek, szeretném továbbra is.
Át tudom valahogy pakolni a seedelt fájlokat az új kliensbe?
Vagy csak azokat lehet seedelni vele, amit rajta keresztül szedtem le?
Bocs, ha ostoba a kérdés tényleg évek óta nem foglalkoztam ezzel, akkor sem voltam egy lángész benne, de mostanra már végképp elvesztettem a fonalat.
Itt kipipálod qBittorrent majd get your ninite és elindítod a fájlt amit letölt feltelepíti magától és kész is. Úgy van h vagy leszeded az új klienssel újra amit kell seedelni vagy a torrentfájlt behúzva csak betallózod a seedelni kívánt tartalmat és akkor csak végigmegy a csík és megy a seed újraletöltés nélkül. Ha túl bonyolult akkor csak szedd le újra azokat amit seedelni kell és kész.
Értem, mit mondotok. Közben találtam egy leírást, ami ugyanezt mondja.
Jelenleg 30 seedem van.
De igazából kb 5 fájl az, ami tolja/javítja az arányom, a többire senki más nem kíváncsi rajtam kívül úgy tűnik. :D
De majd bepakolom azokat is, hátha egyszer...
Na de akkor szeretnék egy kérdést feltenni a kérdésen belül:
Melyik kliens lenne a legjobb?
Én most elsőre a BitTorrent 7.5 verzióra gondoltam.
Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!