A Windows 7 kiírta hogy nem eredeti, pedig az. Mi ilyenkor a teendő?
Azt hiszem 2013-ban volt telepítve, eddig minden jó volt, ma reggel viszont kijött egy kis ablak hogy nem eredeti. Azt bezártam és használtam tovább a gépet. Azóta már párszor újraindítottam de már nem írja ki, a háttérképem megmaradt ami volt, csak ott van a jobb alsó sarkoban egy kis felirat, hogy a Windows ezen példánya nem eredeti... build 7601...
Annó szervizben telepítették ahol vettem, a kód nincs a gép oldalán, gondolom elfelejtettek felragasztani
Minden bizonnyal elfelejtették felragaszatni.
Az szóba sem jöhet, hogy nem eredeti
"Számlán rajta van?"
Ezt úgy értem, hogy a számlán rajta van maga a Windows? Nem a telepítés, hanem az, hogy "Windows 7". Úgy 20000 körül kellett lennie, és az a Home.
Gondolom, kapott egy frissítést, ami felülírta az MBR-t, ahol a legnépszerűbb aktivátor (Windows Loader) tárolja a "dolgait".
(eredeti Windows sosem írja ki, hogy nem az, biztos, hogy illegális másolatod van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!