Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a Win 10 kódom eredeti?
Vennék Win 10 Prot, de az itteni árak valamiért nagyon magasak ~80 ezer dobozos ~18 ezer a kódos.
Ebay-en találtam egyet 1700 ért ami kódot ad, de ez irrealisztikusan alacsony ár a fentebb felsoroltakhoz képest. Ami valljuk be, még ha kamu is, nem veszítesz sokat.
Egyik ismerősöm itt vette és ő teljesen meg van vele elégedve, problémája nem volt vele.
Hogyan tudom leellenőrizni, hogy a Win 10 kódom amit kapok eredeti?
Fuh... A leginkább szerteágazó, megosztó témába vágtad a fejszédet :D Én sem tudok sokat, csak ezt: [link] - az MS álláspontja az efféle értékesítési formáról. Ettől még persze működhet az ilyen módon beszerzett kulcs, viszont egyik pillanatról a másikra eltűnhet az aktiválás, mert mondjuk bejelentik a termékkulcs ellopását így nálad lelövik. Sőt, ha ilyesmi történik, akkor akár jogi következménye is lehet ennek, mivelhogy lopott kulcsot használtál, ami nem épp törvényes.
Egyetlen ellenőrzési forma létezik, mégpedig beírod a rendszerbe a kulcsot és vagy aktiválódik, vagy nem. Olyan felület nincs, ahol az adott kulccsal kapcsolatos dolgokat derítheted ki (ahogy néztem), tehát nem tudhatod, hogy aktiváltak-e már vele gépet vagy sem.
kiskeni előtt kommentelő két személynek írom, hogy attól még, hogy elfogadja nem eredeti!
Szerintetek miért van a tört rendszerekben ugyan úgy beírva a kód? Csak nem te írod be hanem a program amit futtatsz. Az generálja és írja be de attól még nem eredeti.
Nézzétek meg egy tört rendszeren, ott a kód és frissítheted, store-ozgathatsz rajta.
Igazából ja, valami ilyesmi. Csak azért kockázatos ilyen vizekre evezni, mert nem ismered a termékkulcs forrását, nem tudod hogyan szerezte be azt az eladó, nincs is mód arra, hogy ezt kiderítsd.
Erre az oldalra nézz fel: psngames.org - itt is hasonló árakban találsz kulcsot Win10-hez. 2x vagy 3x vettem innen, minden alkalommal használható kulcsot kaptam töredék árért.
Megnézem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!