Honnan tudom letöltemi a DaVinci Resolve 12-t?
És ha minden a főoldalra visz, akkor onnét már tilos másikra menni? Nézd meg a Support Centerben, a DaVinci Resolve Fusion and Blackmagic eGPU ikonra kattintva. Ha a bal sávban kellő türelemmel görgetsz lefelé, szerintem megtalálod. Ügyelj rá, hogy van fölötte egy halom update is, de ez például ígéretesebbnek tűnik:
„DaVinci Resolve 12.5
This software installs the free version of DaVinci Resolve 12.5. With over 1,000 enhancements and 250 new features, DaVinci Resolve 12.5 is the world’s most advanced editing and color grading system for independent users working on SD, HD and Ultra HD projects. Technical support is available via the Blackmagic Design community forums”
Az az igazság, hogy éppenséggel tévedhetek, mert nekem eszem ágában sincs letölteni, mindenesetre járj utána.
Tapasztalati leírás!
Resolve kalap sz....r, némelyik verzió nem szereti a meglévő rendszert, akárhonnan is származik. W8.1-re szinte semelyik nem hajlandó rendesen települni, vagy működni, w7-re akár a tört 14-es is megfelelő. Ám sokkal jobban kezelhető, egyszerűbb és jobb szerkesztők garmadája várja a felhasználó ténykedését....:) Powerdirector...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!