Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DaVinci Resolve 12.5 nem...

DaVinci Resolve 12.5 nem ismeri fel a videó formátumokat?

Figyelt kérdés

Üdv!

A resolve 12.5 be szerettem volna videófájlokat importálni, de nem tudok sehogy.

-Próbáltam a bal oldali menün keresztül, a képeket felismeri, a videófájlokat nem.

Próbáltam mp4, mov, mkv és avi kiterjesztésűeket is, egyiket sem látom a bal menün keresztül.

-próbáltam az import gombbal, a windowsos böngészővel látom őket, de mikor importálnám egyszerűen nem csinál semmit, nem tölt, nem ír ki hibát, semmit.

-Próbáltam csak belehúzni a programba a fájlokat, megint semmit nem csinál.

Szerintetek mi lehet a probléma?

(ha szükség van rá, gép:

win7pro, i7 6.gen, r9 8gb, 16g ram)

2016. szept. 7. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nemtom, mi az a DaVinci Resolve, de ha egy ffmpeg-et sem tudnak include-olni, akkor a további működése is kétségeket ébreszt. Keress valami normálisabbat!
2016. szept. 7. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
én is itt akadtam el, de állítólag le lehet tölteni a honlapjukrol a használati utasítást
2016. szept. 8. 06:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Tört verzió? Mert csak azt tudom elképzelni, hogy amiatt bugos. Ha igen, jelzem, hogy van legálisan letölthető ingyenes verzió is, amiből hobbi szinten talán csak a motion blur, ami hiányzik az embernek, a fontosabb dolgok mind bele vannak építve.
2016. szept. 8. 08:25
 4/11 A kérdező kommentje:
nem, nem tört verzió... miért töltenék le tört verziót egy programból amit ingyen is le lehet tölteni?
2016. szept. 8. 08:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Illetve, nem azzal van a probléma, hogy nem tudom hogy kéne, hanem azzal, hogy egyetlen módon sem ismeri fel a fájlokat.
2016. szept. 8. 08:55
 6/11 DjImipapa ***** válasza:
Szeretném látni, hogy ingyen letölthető ez:DaVinci Resolve 12.5....
2016. szept. 8. 11:40
 7/11 A kérdező kommentje:

Komolyan?

Képes voltál NEM kiguglizni, csak azért, hogy találj egy pontot amibe beleköthetsz?

köszönöm a segítséget...

[link]

2016. szept. 8. 12:06
 8/11 DjImipapa ***** válasza:
Megkövetlek, kapkodásom következménye volt....igazad van, de nálam ugyanaz...a sima verzió semmilyen videót nem lát, a studio pedig QTDecoder hibával leáll.....kuka az mindkettő. még annyit, annyiféle szerkesztő van, ami flottul megy, hogy haggyad, én is hagyom....:)
2016. szept. 8. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
én a chip magazin dvd mellékletrol szedtem le, ott azt írják, hogy műxik :(
2016. szept. 8. 13:31
 10/11 DjImipapa ***** válasza:
Ha a gyári oldalon található nem megy, és nagyon sok a hiba, akkor megette a fene....
2016. szept. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!