Jól gondolom, hogy laptopra nem lehet csak úgy akármilyen
oprendszert rakni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ami jó az asztali gépre, az nem működik a laptopon? Vettem egy laptopot, Vista van rajta alapból, azonnal cserélném is lefele, de nem merek belefutni azonnal. Mert pl. van itt olyan az "Energia-takarékosság" pont alatt a Vezérlőpulton, hogy "Mi történjen a fedél lehajtásakor", meg egyéb ilyenek, amik laptopra vonatkoznak. Ha feltenném az asztali gépre szánt Win7-et (a régi gépre lett volna, de úgy voltam vele, hogy arra már kár felrakni, megvártam az új gépet, ami egy laptop lett... és csak most esett le, hogy erre talán az nem is jó)... szóval ha feltenném laptopra a Win7-et, lenne belőle valami probléma? És ha igen, mi?
Ui: ha nem lehet feltenni rá, akkor hol lehet laptopra spec Win7-et szerezni?
2010. jún. 29. 23:39
1/10 czibles válasza:
ilyen szempontból egyféle win van csak.
nyugodtan tedd fel a win7-et.
2010. jún. 29. 23:48
2/10 anonim válasza:
most vetted a laptopot? talán illett volna megválasztani a rendszert is rajta,ha most bele nyúlsz ugrott a garancia és ha 1-2 hónap múlva megdöglik dobhatod ki,vagy saját zsebből kifizeted
2010. jún. 30. 00:02
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan felrakhatod a win7-et:)
2010. jún. 30. 00:14
4/10 A kérdező kommentje:
2. kommentelő: sürgősen kellett a gép és alapból Vistával volt... volt még 2 gép XP-vel, de azok gyengék voltak, Win7-tel meg nem is volt. Muszáj vagyok cserélni, mert volt már dolgom Vistával, 2 napig volt fent... most nem fogok 2 évet lehúzni a garancia miatt ezzel a sz*rral, az tuti (már most kijöttek a hibák, elég erős gép, alig akar rajta futni bármi is, kompatibilitási gondok 1000-rel). :S
2010. jún. 30. 00:15
5/10 anonim válasza:
A win7 alapból sokkal jobb mint a vista az erőforrásigénye meg majdnem ugyanaz tehát szerintem nyugodtan felrakható. Azt meg megnézném, hogy ha tönkremegy valami ki mer arra hivatkozni, hogy az op. rendszer miatt volt. Nem hinném, hogy joguk van ilyen garanciális feltételt szabni, bár nem kétlem, hogy bepróbálkoznak.
2010. jún. 30. 01:03
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan felrakhatod a Win7-et, nekem is laptopon van, működik. Ketteske meg idióta, a garancia a hardverre vonatkozik, az oprendszer cseréje nem befolyásolja.
2010. jún. 30. 01:22
7/10 anonim válasza:
Mit akartok a Win7-től? Csak azért rakjátok mert mindenki ezt használja? Nem sok jó tapasztalatom van róla, se internetezésből se programok telepítése szempontjából. Nézzetek magatokba és legyetek őszinték önmagatokhoz főleg kinek jön be ez a op? Egyébként jó a laktopom még mielőtt megkérdeznétek.
2010. jún. 30. 06:58
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. :)
Utolsó kommentelő: Miért, te mit használsz? Win95-öt? :D Az XP-t nagy hiba lenne feltenni, nem visszafelé akarok fejlődni... a Win7-et pedig rengetegen dicsérik, én tipikusan olyan vagyok, hogy lesz*rom a divatot, saját ízlés szerint csinálok mindent. Ha senki nem használná a Win7-et, közben meg egy naagyon jó oprendszer lenne, akkoris feltenném. A helyzet annyiból más, hogy ugyan a rendszer tényleg nagyon jó, emiatt használják sokan. Nem divatból...
2010. jún. 30. 11:13
9/10 anonim válasza:
Én is úgy tértem vissza xp-re.. Pedig jó nekem is a gépem.De win7 nem jött be,nekem is volt pár problémám vele.. :)
2010. jún. 30. 11:13
10/10 anonim válasza:
Gyerekek nem az a lényeg WIN 7 vagy akármi, hanem tudod-e valamire használni. Szívesen tenném a WIN 95 ötöt is mert ezek legalább normálisan működnek. WIN 7 csak üzlet azoknak akik kitalálták és akik terjesztik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!