Szerintetek melyik a jobb a fortnite vagy a pubg?
Szerintem nem illik összehasonlítani a kettőt. Eleve más műfaj. Az egyik fantasy a másik valósághű. Persze, tudom én, hogy arra érted, hogy melyik jobb battle royal, de mivel az utóbbi időben ezeknek a játékoknak a száma jelentősen megnőtt, ez a melyik a jobb téma már kicsit elkopott.
Mindenki azzal játszik ami jobban bejön neki. Nekem az a mesebeli fortnite-os grafika annyira nem tetszik, ezért inkább maradok a pubg-nál, de a Ring of Elysiumtól se zárkózok el.
Remek kérdés: Nem mondom hogy a fortnite rossz játék, de nekem nagyon nem jön be. Egyrészt a grafikája nagyon irritál engem,nem bíróm ezt a rajzfilm- cuccot, másrészt nagyon zavar, hogy semmilyen lövöldözős játékból vett tudásod nem ér semmit. Lőnéd az embert, de erre ő felhúz egy 5 emeletes palotát! Bezzeg mire te egy nyomorult palánkot leraknal már halott vagy! Viszont amiben jobb mint a pubg, hogy intenzívebb egy menet.
Ezel szembe a pubg realisztikus élményt nyújt, ami nekem sokkal jobban tetszik, a fegyverek is sokkal jobbak. Szóval nekem abszolút a pubg.
Arról hogy ki copyzott kit, arról most ne beszéljünk.
Pubg nekem rosszabb, gtx 1070 mellett is egy buggos játszhatatlan.
Fortnite pörgősebb
Ring of elysium sem rossz de az is buggos.
Pubg nehezebb? A pubg-ban annyi dolgod van hogy csak lovoldozol semmi taktika nem kell.
Fortniteban meg ha egy pro val kerulsz szembe aki tud epiteni kb 1:20-hoz az eselye te lovod le. Szerintem inkabb a Fortnitehoz kellenek skillek mig a pubg hoz csak eleg ha tudsz loni...vagy hackelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!