Windows 7-et vagy Windows 8.1-et ajánlotok erre a gépre?
Nem igazán jön be a 10-es, a frissítési rendszere sem, ezért visszaváltanék valamelyik régebbi rendszerre.
Core 2 Quad Q8400 2,66GHz
4GB DDR2 ram (kingston)
250GB Samsung EVO 860 SSD + 500GB WD Blue
Integrált hálózati és hang kártya
Geforce GT 710 1GB grafkártya
Windows 8.1 mehet rá. Igaz, szerintem sokkal jobb a 7, de szép lassan eléri az életciklusa végét, ami később komoly biztonsági kockázatot jelenthet. Egyetlen kiskapu, ha valahonnét szivárogtatják majd a cégek számára elérhető, fizetős frissítéseket, de erről jelenleg még semmit nem lehet tudni.
A frissítéseket pedig ne tiltsd le, mert magaddal tolsz ki elég csúnyán. Hiába az endpoint security, mindentől az sem véd. Ha mást nem, nézz fel az oprend.hu-ra, ott szoktak lenni frissítésekkel telipakolt telepítők is. És igen, ettől még megbízható a telepítő, nem egy ember tesztelte már az ott elérhető lemezképeket. Így lesz egy friss alapod, amihez jönni fog havonta pár kisebb frissítés, amiket letölthetsz külön-külön is akár.
#8, #13-nak:
Azt csak hiszed, hogy meghalt az XP!
Mivel a COS, azaz Kína hivatalos op-rendszere gyakorlatilag egy ellopott XP, ezért az eredeti XP a mai napig támogatott! Persze nem a Microsoft-tól!
A mai napig használom, a legtöbb gyártó pedig a mai napig is ad ki rá drivereket!
Akartam linket is berakni, de annyi találatot kaptam hogy felesleges. Nézd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!