Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen linket ajánlotok arra...

Milyen linket ajánlotok arra vonatkozóan, hogy a gmail-leveleimről (Windows 10) értesítést (Notifiert) kaphassak a tárcán?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 08:39
1 2
 1/18 P.O.C. ***** válasza:
Csak be kell állítani a Windows 10 beépített levelező kliensét a Postát. Az nyomatni fogja az értesítéseket ha kell ha nem.
2018. febr. 4. 08:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Kérhetnék inkább egy linket, ti. az Edge Postája nálam hibásan múködik, mert csak viszi, de nem hozza a nekem címzett e-maileket.
2018. febr. 4. 08:50
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Én ezt használom évek óta. Be lehet egyedi hangjelzést is állítani, így nekem a lányom mondja hogy : "Apa leveled jött" :)

2018. febr. 4. 09:19
 4/18 A kérdező kommentje:
Beállítottam, de csak a boríték jelent meg a tárcán - levél nélkül, bár annak küldését is azonnal kipróbáltam.
2018. febr. 4. 09:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Hozzáadtad a gmail címedet ?
2018. febr. 4. 09:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Egyébként be lehet állítani a frissítési gyakoriságot is, azaz hogy 5 percenként ellenőrizzen, vagy fél percenként.
2018. febr. 4. 09:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Hozzáadtam az e-mail, címet. Azt írta ki, hogy nem tudja a linke(e)t etölteni. Törlöm.
2018. febr. 4. 09:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy egyszerű eset, mi?
2018. febr. 4. 10:10
 9/18 anonim ***** válasza:
61%

Ez fájt. Valami nem megy elsőre. nyílván azonnal töröljük. :)

Még véletlenül se keress rá, mert talán akkor sikered lenne, egyedül, más nyaggatása nélkül. Tényleg az ami.

2018. febr. 4. 10:19
 10/18 anonim ***** válasza:

Én is a Gmail Notifier -t használom évek óta, teljesen jó.

Használj akkor valamilyen levelező programot. Outlook, Thunderbird, Drelam Mail, IncrediMail...

2018. febr. 4. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!