Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnék másolatot...

Hogyan tudnék másolatot készíteni a Windowsomról pendrivera?

Figyelt kérdés
Van egy nem régen vásárolt laptopom és elővigyázatosságból szeretném lementeni a gyári windows-t a gép gyári programjaival együtt egy pendrivera hogyha baj van akkor legyen mihez nyúlnom. Igaz hogy azóta használtam már ás vannak rajta cuccok de remélem gy is megoldható és nem kell minden általam telepített programot és fájlokat letörölnöm.köszönöm előre is!

2019. jan. 7. 22:08
 1/6 ThodEE GoD ***** válasza:
2019. jan. 7. 22:48
 2/6 Gábor_79 ***** válasza:
Viszonylag méretes pendrive kell hozzá. Legalább is 16GB-nál nagyobb. Egyébként bármelyik backup programmal. Személy szerint az Acronis True Image programot preferálom. Nagy valószínűséggel lesz egy recovery - helyreállítási partíció, amiből a rendszer is újratelepítené. Lemezkezelőben rá tudsz nézni annak a méretére. Példa kedvéért a HP-nál 14,3 GB [link] vagy 12
2019. jan. 7. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
99% hogy van rajta egy recovery particio amibol vissza lehet allitani a gyaei windowst
2019. jan. 8. 05:44
 4/6 Derwer ***** válasza:

De amúgy szerintem sokkal praktikusabb nulláról újrahúzni a rendszert ha már gebasz van.

MStől bármikor letudod tölteni a windowst, kiírja neked pendrive-ra vagy CDre .

A sérült se kell tudni az az alaplapon rajta lesz, amit felismer a win10.

2019. jan. 8. 07:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs Recovery partícióm,ezért is gondoltam arra hogy jó lenne egy másolat pendrivera. az előző HP laptopomon volt nekem is recovery így ott nem fájt a fejem ez miatt. Köszönöm mindenkinek.
2019. jan. 8. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Szedd le a media creation toolst azzal letöltöd és kiírod a telepítőt pendrivera..

Ezt a tavaszi és őszi nagy frissítés után érdemes megismételni, hogy valamennyire friss legyen a telepítő.. nem pedig egy több éves elavúlt vacak.

Telepítésnél meg nem lesz szükséged a kulcsra mert erre a gépre míg a gép "él" jogod van a win.hez!

2019. jan. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!