Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Firefox nem játszik le...

A Firefox nem játszik le bizonyos videokat?

Figyelt kérdés

Ugyanazt a videot a forrásból (pl. YouTube) lejátssza. Firefox-on át (pl. Facebook oldalról) nem tudja és kiírja, hogy HTML5 videoknál a H.264 formátumot nem ismeri fel. A Firefox Kiterjesztések-nél van ugyan egy "OpenH264 video kodek", ami aktiv, de ez, úgy látszik, nem segít.

Keresgélve, (talán a Windows_MediaFeaturePack-nál) találtam egy felhívást, hogy Szükséges a Windows Media Player megléte... Ezt a win10-es eleve tartalmazza, de valóban, a képernyőn az ikon elfehéredett, letörölni a programot nem lehet (hogy újra telepítsem esetleg). Mit tehetnék még ?

2019. jan. 3. 12:05
 1/4 A kérdező kommentje:
A Firefox-om Firefox Quantum 64.0 (32 bits) és a win10 pedig 2018.évi x64-es. - ha ez számít ?
2019. jan. 3. 12:12
 2/4 A kérdező kommentje:
A Firefoxot töröltem és 64 bitest telepítettem, de a videot most sem játssza le...
2019. jan. 3. 12:27
 3/4 anonim válasza:
Próbáld más böngészővel pl chrome-al .
2019. jan. 3. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Azzal megy, meg IE-vel és Operával is. De nekem Firefox-szal kell...
2019. jan. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!