Nem próbáltam, egyrészt fizettem érte, másrészt úgy sem tetszik.
Ettől függetlenül, ha kicsit utánaolvasol / nézel róla videókat, láthatod, hogy minden meccsen legalább egy vagy több hackerrel találkozol. Pár száz meccset végig kell velük kínlódni, hogy feljebb soroljon a matchmakingben.
#2 már csak a "prime" a fizetős, amit megkaptak azok akik anno megvették a játékot. A prime csak annyit jelent, hogy külön matchmaking van a fizetős felhasználóknak.
Tehát ingyenesen is játszható a játék, a többi ingyenes felhasználóval, ezért nyilván tele is van csalókkal.
Eddig ha bannoltak egy csalót, csinált egy új fiókot, megvette a cs-t megint, azt játszott megint bannolásig.
Most már nem kell fizetnie.
Eddig ahány videót mutattak az ingyenes szekcióról, cancer volt. Meccsenként 1-3 hacker, akiket semmi nem állít meg, hiszen végtelen számú steam fiókot regisztrálhatsz és folytathatod tovább.
Aki eddig nem vette meg és nem is hajlandó továbbra sem fizetni a prémiumért, szerintem a többség nem jut el a 21-es szintig hogy prime lehessen, mert feladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!