Egy GPS-es helymeghatarózós ingyenes programot szeretnék letölteni két okostelefonra, mint a Myki Touch és Watch karóra helymeghatározása, vagy a google. Mapsnak is van egy funkciója, de az nem tökéletes. Ismer valaki egy ilyen programot?
Figyelt kérdés
Barátnőmet szeretném biztonságban tudni, amikor elmegy futni, ezért jó lenne, ha pl a Myki-hez hasonlóan mutatná az aktuális sebességet is, de az elengedhetetlen, hogy helymeghatározás mindig frissítse magát. Gondolkozom hogy vegyek Myki karórát, de nem hiszem hogy ne lenne egy ugyanolyan ingyenes program valahol is ami megfelelő lenne, amit letölt ő is telefonra, bekapcsolja, és én a saját telefonomon, esetleg PC-n nézem ahol épp jár a futásban. Valaki tudna segíteni? Köszönöm2018. dec. 26. 22:25
1/3 anonim válasza:
De miért nem mentek együtt futni?
2/3 A kérdező kommentje:
mert messze van, és én nem szeretek betonon futni a szmogos kocsik mellett
2019. jún. 26. 11:35
3/3 A kérdező kommentje:
nem értem minek küldöd a linkedet, nem a saját telefonom akarom megkeresni, hanem másét, mégcsak több telefont se lehet a google készülékkeresőjébe felvenni
2019. jún. 26. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!