Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csak a MY talking jatékok...

Csak a MY talking jatékok vestélyesek? (ha veszélyesek)

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallom higy a MY talking jatékok veszyesek

De van olyan is simán hogy talking...

az nem ugyanaz?

Azzal nem rabolnak el?

2018. dec. 29. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem veszélyek és nem rabolnak. Sosem raboltak el senkit, és ezt már jó párszor kibeszélték az elmúlt évek során. Ahelyett hogy minden régi kérdés alá beszemetelsz meg hatszor megkérdezed, inkább válts át értelmezési és olvasási módba, és egyszer fogd fel amit írnak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

2018. dec. 29. 15:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy ezt js én írtam?(ezt a kérdést)
2018. dec. 29. 19:32
 3/11 tabaki ***** válasza:
Hát, a stílus alapján adódik a következtetés...
2018. dec. 30. 01:51
 4/11 tabaki ***** válasza:
Ja, meg az is arra utal, hogy ez a több éve lomtárba került sületlenség egy napon belül kétszer is előkerül.
2018. dec. 30. 01:57
 5/11 tabaki ***** válasza:
75%
Tök vicces, hogy eltűnt az Első által linkelt társalgás, a két óráig fogalmazgatott válaszommal együtt. Kit ne tenne boldoggá ez a mókás eset? Nagyon érdemes volt duplázni a kérdést.
2018. dec. 31. 02:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Trolloknak, bolondoknak nem szabad 5 mondatnál többet írni, főleg ha a kérdező kötekedik benne. Ilyenkor mindig esélyes hogy törlik és/vagy tiltják őt.
2018. dec. 31. 09:28
 7/11 tabaki ***** válasza:
Vitathatatlanul mély életbölcselet, de az emberben mindig ott munkál, hogy a bejegyzése nemcsak annak az egyetlen balgatagnak válaszol, aztán mégiscsak elszalad vele a ló...
2018. dec. 31. 10:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Szóval a ló elfut

És engem majdnem letiltottak

Röhögjetek csak ti kárörvendő balgák

2018. dec. 31. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Tehát te írtad ki a másik kérdést és még neked áll feljebb, meg próbálsz kamuzni? Ej ej...
2018. dec. 31. 15:18
 10/11 tabaki ***** válasza:

@#8:

Tudom, Szilveszter napja van, de akkor is szomorú látvány, milyen állapotba kerültél már délután háromra. Ha kijózanodol, ne mulassz el értesíteni arról, szerinted mi lett volna a Kassák-stílusú epigrammád üzenete. Bizonyára valami nemes, megindító, ezt már elkönyveltem magamban, de mégiscsak jobban esik majd, ha a borús ködhomály helyett már az értelem sugara ragyogja be a mondataidat.

2019. jan. 1. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!