Régi laptopra milyen Windowst?
Egy mezei 2 magos 2GB Rammal felszeret régi laptopra milyen op rendszert tennétek?
Én így gondolom:
2GB RAM alatt Win XP
2-3GB RAM Win 7 Starter
4GB RAM Win7 (x64)
4GB felett Win10
Köszi előre is :)
Nos én végigzongoráztam régebben. C2D proci, 4GB RAM, laptop, kb hasonló, mint a tied.
Win7 lassúcska volt...Win 8.1 gyorsabb volt, de tört volt...
Frissítettem win10 -re, aztán telepítettem tisztán a win-et, így reg-elt szerencsére automatikusan. a win10 kb ua gyors mint a 8.1, de nem kellett törni, így ez maradt ez, amit azóta kb megszoktam.
Egyet viszont csináltam: beállítottam a windows gyorsítása leírásokból ezt-azt, és telepítettem egy AshampooWinoptimizer 15-öt, annak LiveTunerjét bekapcsoltam, és ReadyBoost-ra betettem egy CL10-es 4GB-os SD kártyát. Így aránylag pörgős opr lett, hiába a gyengébb C2D proci.
4GB RAM mindenképpen minimum szerintem!
Ez az Ultimate...meg felejtős.
Win xp-vel fényévekkkel jobban fut min Win 7 el :D
A laptop csak xp-t 7-et és vistát támogat.
Köszi mindenkinek :)
D
Az enyém meg csak win7/32 bitest. Mégis win10/64 van rajta.
Békés ünnepet!
De pontosan milyen gép ez? :D
Nekem van egy 2007-es laptopom, Core 2 Duo, 2 GB RAM, Windows 7 Home Premium 32 bit van rajta, szépen fut. A 8 és a 10 lassabbnak tűnt.
A 2GB RAM a hunyó szerintem.
Dell Vostro 1015 C2D T5870, 4GB RAM, szal jó régi...
Nálam a 7 volt lassú, a 8.1, és a 10 gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!