Győri Kristóf kérdése:
Ma véletlenül letöröltem a Windows store-t. Hogyan tudnám visszatelepíteni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 21. 13:38
1/11 anonim válasza:
A Dirtywindows-on van egy olyan cikk, hogy "segítség, eltűnt az áruház!", az segíthet.
2/11 anonim válasza:
Sokat nem vesztesz vele amúgy...
3/11 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak üzenem, hogy mindent megcsináltam az oldarrol de sajnos semmi... Még valami ötlet?
2018. dec. 22. 07:46
4/11 anonim válasza:
Mégis mi az, amit csak onnan tudsz telepíteni?
5/11 anonim válasza:
7/11 falubolongya válasza:
csótojom!
reteszelés vótmá? gápház-rencer-névjegy, és ott legalulra görgetve Telefon alaphelyzetbe állítása. Adtaok, beállítások, telepítések eltűnnek, visszaáll gyári állapotra a készülék.
Mentett dolgok, beállítások természetesen visszarakhatók.
8/11 A kérdező kommentje:
A 3. válaszolónak üzenem, hogy csak az Asphalt 9-et akartam leszedni onnan, mert mashonnan nemtudom… (PC)
2019. jan. 12. 10:26
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
A Letöltésre kattintva a Windows Store-t nyitja meg (illetve nyitná meg, de nekem le van törölve, mert sosem használom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!