Hogyan lehet visszatelepíteni windows 7 -re az internet explorert?
A sima visszatelepítés nem működik:
Szóval angol windows 7 oprendszeren sikerült törölnöm az internet explorer indítóikonjait a start menüben, a tálcán is. Ezenkívül töröltem a Program Files\Internet Explorer mappa fájljainak többségét (köztük az .exé -ket is), szóval maradt benne 4 fájlocska. Ezt a törlést sajnos egy Win32.Cryptik...trójai miatt csináltam. Gondoltam, hogy majd letöltöm az IE-t, és visszatelepítem. Hát nem tudtam. Az Internet Explorer8_En_Full_setup.exe futtatása után látszólag simán elindul a telepítés, amikor befejeződik, kiírja hogy a telepítés sikeresen végbement, és kér egy újraindítást. Azonban újraindítás után minden a régi. Az indítóikonok nincsenek sehol. Az Internet Explorer mappában továbbra is csak az a 4 file van meg. Még szerencse, hogy van Operám! De a lányom miatt kellene az explorer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!