Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha ilyen a telepítőm akkor...

Ha ilyen a telepítőm akkor elfog indulni ujra telepítés után?

Figyelt kérdés
Megpróbálom elmagyarázni miről van szó. Nekem megvan osztva a lemezem azon van egy gta 4 telepitve de ilyen rip telepitő volt ami állitólag azt jelenti hogy valaki ezt a változatot már feltelepitette és ugy töltötte fel egyszer a netre.Kérdésem az lenne ha én ujra telepitem a rendszerem szerintetek fog panaszkodni a fájlokra hogy ez meg az hiányzik a rendszerből és ez miatt nem indul majd el.Mer aza problémám hogy nagyon nagy a játék fájlok és valahogy nincs kedvem előről kezdeni, a rendszert meg muszáj lenne telepiteni mer nagyon vacakol.
2018. dec. 9. 08:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem tudja megmondani. Ezerféle GTA verzió létezik. A portable progik jobban túlélik ha oprendszert cserélnek alatta. Ha a GTA-t telepítetted akkor lehet hogy nem fog elindulni, de ahányféle játék, annyiféle megoldás. Ez csak akkor fog kiderülni ha telepíted a rendszet és indítod a játékot...
2018. dec. 9. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!