Létezik olyan app Android-ra, amivel elrejthetőek alkalmazások a Google Play elől, hogy az ne lássa azok meglétét a telefonon?
Ez nem így működik.
Az appok beírják a rendszerbe a telepítési adataikat, ha az appot törlöd, a telepítési adatok megmaradnak. Ezt nem a play ellenörzi, hanem maga az app. Hiába fogod az apk -ot újra telepíteni, nem fog működni, hacsak nem csinálsz factory resetet, ami törli a telepítési adatokat is (meg minden mást is).
Tudom, tapasztaltam.
Egy appot telepítettem, lejárt a próbaidő és nem tudtam mit kezdeni (root -olt telón sem), aztán később egy factory reset után felraktam ismét és működött gond nélkül újra a próbaidő erejéig, hiába play -ből telepítettem ugyanazzal a fiókkal...
Ahogy fentebb írtam, a próbaidő ellenőrzést maga az app végzi.
Offline is. Sőt, sok esetben a használat során mentik a próbaidőböl hátralévő időt is, így hiába állítgatod a dátumot, max azt éred el (egyes nem túl precízen megírt app esetében), hogy az átálított dátumok közti különbözetet kivonja a próbaidőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!