Új androidos telefonom van, mit kell tenni, hogy a google account beírásnál beengedjen ennek a dzsunka cégnek a hulladékja?
Hol lehet egyáltalán írni ezeknek a retardáltaknak, hogy nem csak hulladékak a szoftvereik de már egyenesen használhatatlanok?
A gagyi keresőjük csaka factory resetes tiltás feloldását dobálja ki ha erre rákeresek, meg a fizetett hirdetéseket.
hát igen, ha egy cég elég nagra nől, akkor nem csak a termékeik minősége indul zuhanásnak, hanem a support is megszűnik. Google-nál már megszűnt, a google maps 500-as hiba vagy 4 évig jelen volt, több tizezer embernek, google tojt rá.
Egyébként megoldottam úgy, hogy nem az email cimemet irtam be, hanem a telefonszámom... igy már jó volt neki a jelszó.
Tiszta májkrémszaft, csak itt nem újrainditani kell, hanem látszólag köze nincs dolgokat kipróbálni :D
Már sok éve nincs külön semmi a googlenél, minden 1 accounton van, nemcsak nálam, hanem azóta már nem is lehetséges máshogy. Nekem azelőtt se volt külön accountom.
A túl nagyra növés előtt még jó volt a google, azóta zuhan minden színvonala (,najó, a gdrive még jó, mert csak az bírja a 200 mbites feltöltésemet).
Az android 5-ig fejlődött, azóta csak lassabb, memóriazabálóbb.
Az új gmail design is rohadt lassú olyan gépen, amin az eddigi tökéletes volt.
Google photos nem képes a hibáról kírni egy üzenetet ha túllépem a feltöltési kvótát (kb 25 giga/nap), csak "nem sikerült feltölteni". Ráadásul a böngészős hashelés tovább tart mint maga a feltöltés.
Kereső letojja a keresőkifejezéseket, ha 1 divatos szó van benne, 50000000000 találat csak és kizárólag arról szól, a többihez köze nincs.
Maps idővonal 500-as hiba, ami nálam 2 évig tartott, aztán egyszer csak megjavult, de sokaknak azóta sem.
Automatikusan frissülgetnek androidon a google appok, ha be van állítva, hogy NE frissítse...
Egyre több probléma.
A májkrémszaft mindig is gagyit gyártott, a win xp-nél, 7-nél volt rövid kiemelkedés, aztán erős visszaesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!