Hogyan lehet megszerezni Windows 10-re a Microsoft Word-öt?
Nem minden tanulónak jár. (Volt)Barátnőm bátyja BME-s volt neki járt, én és a (volt)barátnőm Pannonra jártunk nekünk nem. Ha nem tudod megvenni, akkor csináld úgy mint minden más becsületes ember és töl... khm akarom mondani vedd meg nCore-on vagy egyéb oldalakon. Vagy ha ez nem megy akkor használd a Google verzióját, az ingyenes és online használható, bár szerintem szenvedés az egész, de ha nincs más...
Azért megkerestem neked az ingyenes Office-t is próbálkozni szabad:
"Tudtommal tanulóknak ingyenesen meg lehetett szerezni!"
Igen, lehet:
de vannak ingyenes (illetve nyílt forrású) alternatívák is:
* Libreoffice Writer: [link]
* Apache Openoffice Writer: [link]
* WPS Office Word: [link]
* Softmaker FreeOffice TextMaker: [link]
* vagy böngészőből a Google dokumentumok: [link]
A legkönnyebben kezelhető és kompatibilis a LibreOffice, minden Office formátumra menthető, csak a nevek mások. Word: Writer, Excel: Calc, Power Point: Impress. De tök ugyanaz a kezelése.
Két fájlt kell telepíteni, előbb a nagyobbat.
És INGYENES!
Kisebb dokumentumokra bőven jó a Libre/OpenOffice. Az MS kompatibilitása nem 100%, de folyamatosan javul, a szöveges dokumentumoknál már elég jó.
Megjegyzem én annó soha nem adtam szerkeszthető forrásfile-t le dolgozatnak (olvasni akarják, nem írni, ugyebár, szerettem arról beszélgetni később, amit biztosan én csináltam), PDF-ben meg nem lesz különbség :-) A beadandóimat én még a megboldogult iWork-ben csináltam (Mac-en), de a PDF, ami készült belőle kifogástalan volt :-)
A vírusgyár Adobe helyett telepítsd PDF-hez a Foxit Readert. Ingyenes és jó.
@#6:
Ez meg mi a fekete búbánatra vonatkozik? Igen, a Foxit egy közkedvelt PDF-olvasó, de hogy jön ez ide? Most tértél meg, és mindenkivel közölni akarod az örömhírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!